Imprimare

bbboldROSER CMSA   -  a fost creat 1959 de Jaume Roser si este una dintre cele mai cunoscute fabrici de masini si echipamente pentru procesarea carnii din lume.

 

 

ROSER CMSA a fost creat 1959 de Jaume Roser si este una dintre cele mai cunoscute fabrici de masini si echipamente pentru procesarea carnii din lume.

Sediul ROSER se afla in Cassa de la Selva (Spania). Exista o fabrica in Toluca (Mexico), birou in Portugalia si distribuitori in peste 60 de tari si cinci continente.

Industria procesarii alimentare are cerinte inalte  si stricte; clientii cer produse sigure create dupa cele mai inalte standarde de igiena si calitate. ROSER afirma cu mandrie ca procesatorii din intreaga lume se bazeaza pe calitatea si designul echipamentelor sale atat pentru imbunatatirea imaginii companiei, cat si pentru calitatea si siguranta produselor sale.

ROSER ofera o gama variata de echipamente pentru diverse linii de productie: igiena si manevrare, linii de taiere, utilaje pentru produse fierte si afumate.

Politica ROSER este sa ofere cele mai bune servicii, lucrand permanent la dezvoltarea unor produse noi pentru a se mentine in topul preferintelor partenerilor sai.

Linii de transare

Igiena

Manevrare

Echipamente pentru preparate

Utilaje pentru maturare

Contactati-ne

Ne puteti contacta la: 

Mobile:  +40 (0) 721.127.012
Tel/Fax: +40 (0) 212.362.055
E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Profilul Companiei

Despre Noi

Punctele noastre forte sunt abatorizarea, transarea si prelucarea carnii proaspete. Ne-am axat pe aceste operatiuni pentru ca suntem specialisti in optimizarea indicilor de transare.

Orice vanzare de echipamente este insotita in prealabil de o demonstratie gratuita in sectia dumneavoastra pentru a va convinge de randamentele lor.