Imprimare

htcherowhiteRMT - Meat Technology a fost creat in 1997 si se ocupa cu designul, producere si punerea in productie a utilajelor si echipamentelor tehnologice pentru industria alimentara, in special in sectorul carnii.

"Inginerie, proiectare si linii de procesare pentru industria carnii"

RMT a fost creat in 1997 si se ocupa cu designul, producere si  punerea in productie a utilajelor si echipamentelor tehnologice pentru industria alimentara, in special in sectorul carnii.

Inca de la inceputuri, RMT s-a sepcializat in cercetarea proceselor de productie din industria carnii, oferind solutii inedited pentru:

  • Tehnologia producerii mezelurilor.
  • Tehnologia producerii crenvurstilor, carnatilor si mortadellei.
  • Tehnologia injectarii carnii proaspete.
  • Tehnologia obtinerii de carne tocata si carnati proaspeti sau maturati.
  • Sisteme de gatiti pentru produse din carne.

RMT ofera proiecte linii de productie la cheie, ofera suport tehnologic in procesul manufacturarii, service inainte si dupa vanzare, precum si material si piese de schimb, precum si produse complementare.

Capacitatea depinde de lățimea curelei alese. Transportoare cu bandă battering de mașini sunt disponibile în trei lățimi diferite.

Contactati-ne

Ne puteti contacta la: 

Mobile:  +40 (0) 721.127.012
Tel/Fax: +40 (0) 212.362.055
E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Profilul Companiei

Despre Noi

Punctele noastre forte sunt abatorizarea, transarea si prelucarea carnii proaspete. Ne-am axat pe aceste operatiuni pentru ca suntem specialisti in optimizarea indicilor de transare.

Orice vanzare de echipamente este insotita in prealabil de o demonstratie gratuita in sectia dumneavoastra pentru a va convinge de randamentele lor.