Imprimare

iphone3gs

Ogalsa Injectoras  - In 1968, Industrias Lago S.L. a creat primul injector de inalta presiune, care a fost pus pe piata in 10 februarie 1969, sub brandul OGAL. Din acel moment, OGAL S.A. si-a continuat cercetarea acestor injectoare, care s-au soldat cu dezvoltarea unor utilaje cu tehnologie inalta, extinzand aplicatiile catre produse marinate, carne de pasare si peste.

 

 

"SISTEME PENRU PREPARAREA PRODUSELOR INJECTATE"

In 1968, Industrias Lago S.L. a creat primul injector de inalta presiune, care a fost pus pe piata in 10 februarie 1969, sub brandul OGAL. Din acel moment, OGAL S.A. si-a continuat cercetarea acestor injectoare, care s-au soldat cu dezvoltarea unor utilaje cu tehnologie inalta, extinzand aplicatiile catre produse marinate, carne de pasare si peste.

Sistemul de injectare asigura reducerea pierderilor si marirea randamentului, favorizand procesul operational. Datorita specializarii sale, OGAL S.A. ofera o varietate mare de injectoare cu nivelul tehnologic potrivit pentru fiecare comparator. 

Contactati-ne

Ne puteti contacta la: 

Mobile:  +40 (0) 721.127.012
Tel/Fax: +40 (0) 212.362.055
E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Profilul Companiei

Despre Noi

Punctele noastre forte sunt abatorizarea, transarea si prelucarea carnii proaspete. Ne-am axat pe aceste operatiuni pentru ca suntem specialisti in optimizarea indicilor de transare.

Orice vanzare de echipamente este insotita in prealabil de o demonstratie gratuita in sectia dumneavoastra pentru a va convinge de randamentele lor.