Imprimare

ipadtouchCATO       -    Cu 50 ani experienta pe piata, CATO a construit mai mult de 20000 de utilaje exportate in peste 90 de tari din intreaga lume, detinand titlul de lider in Spania in industria masinilor pentru producerea carnatilor.

"MASINI PENTRU PRODUCTIA CARNATILOR"

Cu 50 ani experienta pe piata, CATO a construit mai mult de 20000 de utilaje exportate in peste 90 de tari din intreaga lume, detinand titlul de lider in Spania in industria masinilor pentru producerea carnatilor.

Experienta de-a lungul anilor a permis companiei sa creeze o gama larga de echipamente care intrunesc nevoile diferitelor segmente de piata, de la mici producatori, pana la linii de productie de mare capacitate.

Loial traditiei sale in ceea ce priveste calitatea, brandul CATO este sinonim cu puterea, fiabilitatea si service-ul de buna calitate.  

Contactati-ne

Ne puteti contacta la: 

Mobile:  +40 (0) 721.127.012
Tel/Fax: +40 (0) 212.362.055
E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Profilul Companiei

Despre Noi

Punctele noastre forte sunt abatorizarea, transarea si prelucarea carnii proaspete. Ne-am axat pe aceste operatiuni pentru ca suntem specialisti in optimizarea indicilor de transare.

Orice vanzare de echipamente este insotita in prealabil de o demonstratie gratuita in sectia dumneavoastra pentru a va convinge de randamentele lor.