Imprimare

htcherowhiteAuservis     este o companie situată în Girona (Spania). A fost creat în anul 2000 și are o istorie lungă și o cunoaștere profundă in  industria alimentara.
Auservis are obiectivul de a dezvolta o gamă largă de abilități și servicii în cadrul industriei alimentare. Munca noastră este de a îndeplini nevoile dumneavoastra.

Auservis este o companie situată în Girona (Spania). A fost creat în anul 2000 și are o istorie lungă și o cunoaștere profundă in  industria alimentara.
Auservis are obiectivul de a dezvolta o gamă largă de abilități și servicii în cadrul industriei alimentare. Munca noastră este de a îndeplini nevoile dumneavoastra.

-Aditivi si ingrediente pentru industria alimentara.

- Crearea de formule speciale.

- Amestecarea și standardizarea solidelor și lichidelor.

-Asistenta tehnologica la aplicarea aditivilor.

-Laborator și servicii de analiză. Cercetarea și dezvoltarea de noi ingrediente, tendințe și brevete.

În Auservis lucrăm folosind propriul nostru sistem HACCP. Este esențial pentru securitatea alimentara. De asemenea, suntem construirea unui sistem care va integra de Management al Calitatii, de calitate nutritiva si Mediu.

Auservis știe că lumea este hranitor evoluează continuu. De aceea ne-am + D departament lucrează pentru a îmbunătăți produsele noastre și să le adapteze la noile nevoi ale clientilor nostri si consumatorii lor finali.

Contactati-ne

Ne puteti contacta la: 

Mobile:  +40 (0) 721.127.012
Tel/Fax: +40 (0) 212.362.055
E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Profilul Companiei

Despre Noi

Punctele noastre forte sunt abatorizarea, transarea si prelucarea carnii proaspete. Ne-am axat pe aceste operatiuni pentru ca suntem specialisti in optimizarea indicilor de transare.

Orice vanzare de echipamente este insotita in prealabil de o demonstratie gratuita in sectia dumneavoastra pentru a va convinge de randamentele lor.