Imprimare


Vaessen-Shoemaker

 

 

 

Vaessen-Shoemaker este o companie olandeza fondata in 1946 de catre Hubert Vaessen si ginerele sau, Paul Shoemaker, avand ca obiect de activitate dezvoltarea, productia si vanzarea de ingrediente functionale pentru industria carnii.

Compania Vaessen-Shoemaker a fost unul dintre pionierii utilizarii fosfatilor in prepararea produselor din carne. Ca urmare a legislatiei in domeniul alimentar, cat si a cresterii vigilentei publice cu privire la aditivii alimentari de tipul E-urilor, s-a investit foarte mult in ultimii ani tocmai in dezvoltarea produselor fara fosfati si E-uri.

 

 

Vaessen-Shoemaker a dorit intotdeauna sa isi situeze produsele pe piata in topul celor de cea mai inalta calitate. Cele mai cunoscute nume sunt Hamine, Arovas, Oxipur, Alomine si Natuvas, acesta din urma fiind cel mai recent produs.

Prioritatile Vaessen-Schoemaker sunt calitatea, intelegand atat calitatea produselor, cat si calitatea serviciilor si asistentei oferite de specialistii sai.

Compania olandeza ofera o varietate larga de solutii functionale pentru injectare, tumbleizare si umplere, incluzand amestecuri pentru carne proaspata sau procesata. Ultima inovatie este produsul Vascofil, constand in branza stabilizata la temperaturi inalte, potrivita pentru umplerea pieptului de pui sau cordon-bleu.

Combinatiile inteligente ale ingredientelor functionale asigura obtinerea unei retentii potrivite a umezelii in produsul final, precum si reducerea pierderilor cauzate de scurgere, rezultand o profitabilitate crescuta.

Pentru produsele semi-preparate, Vaessen-Schoemaker asigura solutii variate pentru reducerea la minimum a pierderilor in timpul procesarii.

 

 

Produsele de injectare si tumbleizare olandeze imbunatatesc fragezimea si suculenta produsului final. Acest aspect este foarte important pentru produsele care se deshidrateaza repede odata ce sunt pastrate calde. In functie de aplicatiile produsului, Vaessen-Schoemaker tinteste catre pastrarea caracteristicilor natural ale acestuia. De asemenea, contribuie la prelungirea termenului de valabilitate prin utilizarea conservantilor (cu sau fara E-uri).

Ca raspuns la noile cerinte ale pietei, precum si ca urmare a reglementarilor  legislatiei in domeniu, compania Vaessen-Schoemaker ofera solutii fara alergeni sau E-uri.

In anul 2008, Comisia Europeana a publicat o noua reglementare cu privire la utilizarea aditivilor alimentari, reglementare care, in functie de implementare in fiecare stat membru, poate avea consecinte majore in prepararea produselor din carne, incluzand materia prima proaspata si produse inghetate. Daca reglementarea va fi implementata in forma actual, utilizarea E-urilor in prepararea produselor din carne nu va mai fi permisa.

 

 

 

Cu privire la savuroasele umpluturi create de Vaessen-Schoemaker, acestea sunt folosite pentru piept de pui umplut sau alte preparate din carne. Ele au proprietati termice specifice care impiedica supra-incalzirea in timpul prepararii. Umpluturile sunt mai ales folosite in preparatele ce urmeaza a fi inghetate dupa semi-preparare, motiv pentru care s-a acordat maxima atentie rezistentei acestora la procesele de congelare si decongelare.

Umpluturile sunt furnizate sub forma de pudra si foarte usor de folosit. Pudra trebuie amestecata cu apa si sare si, daca se doreste, imbogatita prin adaugarea ingredientelor proaspete ca branza rasa.

Umpluturile de branza de la Vaessen-Schoemaker variaza de la crema de branza pana la branza maturate si pot fi foarte usor pompate in interiorul produsului.

 

Contactati-ne

Ne puteti contacta la: 

Mobile:  +40 (0) 721.127.012
Tel/Fax: +40 (0) 212.362.055
E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Profilul Companiei

Despre Noi

Punctele noastre forte sunt abatorizarea, transarea si prelucarea carnii proaspete. Ne-am axat pe aceste operatiuni pentru ca suntem specialisti in optimizarea indicilor de transare.

Orice vanzare de echipamente este insotita in prealabil de o demonstratie gratuita in sectia dumneavoastra pentru a va convinge de randamentele lor.