Imprimare

Vaessen-Schoemaker

 

“Vaessen-Schoemaker este o companie de familie localizata in Deventer, Olanda, fondata de  dl Vaessen si dl Schoemaker in anul 1946. Aceasta companie a patentat utilizarea polifosfatilor in produsele alimentare, fapt care a dus la extinderea unei intregi retele internationale de distributie.

Datorita celor peste 60 ani de experienta si cercetare continua, Vaessen-Schoemaker cunoaste foarte bine tot ce tine de combinatia ingredientelor si functionalitatea acestora astfel incat sa indeplineasca toate conditiile de procesare ale clientului, fiind specializata in dezvoltarea, productia si vanzarea produselor funtionale folosite in industria carnii.”

 


 

RUHLE

 

“Compania Ruhle (cu doua puncte pe “u”) produce masini de taiat cuburi inca din anul 1699, masini pentru producerea conservelor din 1972, iar tumblere din 1975. Odata cu trecerea timpului, in productie au fost incluse si masini de taiat cuburi pentru produse inghetate, incununand cu success intrarea intr-un nou sector de piata.”

 


 

AM2C

 

Masini pentru dezosat mechanic.

 

 

 

 

Contactati-ne

Ne puteti contacta la: 

Mobile:  +40 (0) 721.127.012
Tel/Fax: +40 (0) 212.362.055
E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Profilul Companiei

Despre Noi

Punctele noastre forte sunt abatorizarea, transarea si prelucarea carnii proaspete. Ne-am axat pe aceste operatiuni pentru ca suntem specialisti in optimizarea indicilor de transare.

Orice vanzare de echipamente este insotita in prealabil de o demonstratie gratuita in sectia dumneavoastra pentru a va convinge de randamentele lor.